SHIPPING & RETURNS

1. ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗ

1.1. Οι τιμές των προϊόντων που εμφανίζονται στην ιστοσελίδα εκφράζονται σε ευρώ, περιλαμβανομένου του Φ.Π.Α. Η τελική και συνολική τιμή αγοράς αποτελείται από το άθροισμα της τιμής του προϊόντος, του Φ.Π.Α. και του κόστους αποστολής και παράδοσης των προϊόντων από ταχυμεταφορείς (couriers). Ο πελάτης αναγνωρίζει ότι επιβεβαιώνοντας την εντολή αγοράς θα υποχρεωθεί να πληρώσει την τελική τιμή. Ο Χρήστης θα ειδοποιηθεί για την τελική τιμή πριν ζητηθεί από αυτόν να επιβεβαιώσει την παραγγελία επιλέγοντας το κουμπί «ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ».

1.2. Εάν τα προϊόντα πρόκειται να παραδοθούν εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης, η αποστολή της παραγγελίας ενδέχεται να υπόκειται σε εισαγωγικούς δασμούς και φόρους, οι οποίοι θα εισπραχθούν όταν τα προϊόντα φτάσουν στην χώρα προορισμού τους. Οι σχετικές χρεώσεις για εκτελωνισμό ή / και για τυχόν φόρους που επιβάλλονται από τη νομοθεσία της χώρας αποστολής της παραγγελίας, επιβαρύνουν αποκλειστικά και μόνο τον πελάτη.

1.3. Ο Χρήστης επιλέγει τα προϊόντα που επιθυμεί, επιβεβαιώνει ότι έχει λάβει γνώση των παρόντων όρων και της πολιτικής απορρήτου επιλέγοντας το αντίστοιχο πεδίο και προχωράει στην πληρωμή προκειμένου να ολοκληρωθεί η παραγγελία.

1.4. Μόλις η Επιχείρηση λάβει γνώση της παραγγελίας οφείλει να αποστείλει ηλεκτρονικό μήνυμα το οποίο θα περιέχει περίληψη της και το οποίο συνιστά απλώς αναγνώριση από την Επιχείρηση ότι έλαβε την παραγγελία. Η σύμβαση θεωρείται ότι συνάπτεται μόλις ο Πελάτης λάβει επίσημη παραγγελία και επιβεβαίωση αποστολής μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, η οποία θα πρέπει να γίνει μέσα σε σαράντα οκτώ (48) ώρες από την παραλαβή της παραγγελίας
από την Επιχείρηση. Με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου θα αποσταλεί επίσης στον Πελάτη ένα ηλεκτρονικό μήνυμα, το οποίο θα περιλαμβάνει τον αριθμό αποστολής του δέματος καθώς και την απόδειξη ή τιμολόγιο αγοράς σε μορφή pdf.

1.5. Σε περίπτωση που τα στοιχεία αποστολής τα οποία συμπληρώσατε στην φόρμα παραγγελίας είναι λανθασμένα, και χρησιμοποιήθηκαν στην αποστολή της παραγγελίας σας με αποτέλεσμα η αποστολή να μην μπορέσει να παραδοθεί σε εσάς, τότε επιβαρύνεστε με τα έξοδα της αποστολής και το υπόλοιπο ποσό της αγοράς πιστώνεται σε τραπεζικό λογαριασμό που πρέπει να αποστείλετε μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος στη διεύθυνση [email protected]

2. ΤΡΟΠΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

2.1. Η LILA NOVA θα παραδώσει τα προϊόντα, τα οποία έχουν παραγγελθεί από τον πελάτη και επιβεβαιωθεί από την ίδια στην διεύθυνση που έχει δηλωθεί στην φόρμα παραγγελίας. Η παράδοση θα πραγματοποιηθεί εντός 14 ημερών από την Επιβεβαίωση της Παραγγελίας. Ο χρόνος παράδοσης και τα έξοδα αποστολής διαμορφώνονται ως εξής:
• Εντός Ελλάδος: Δωρεάν Μεταφορικά
• Εκτός Ελλάδος και εντός Ε.Ε.: Δωρεάν μεταφορικά για αγορές 350,00 Ευρώ και άνω
• Έκτος Ελλάδος και εντός Ε.Ε. για αγορές κάτω των 350,00 Ευρώ:
ΕΕ 1 ΕΕ 2 ΕΕ 3
ΑΥΣΤΡΙΑ ΓΑΛΛΙΑ ΕΣΘΟΝΙΑ
ΒΕΛΓΙΟ ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΙΣΠΑΝΙΑ
ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΙΤΑΛΙΑ ΜΑΛΤΑ
ΔΑΝΙΑ ΙΡΛΑΝΔΙΑ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
ΚΡΟΑΤΙΑ ΛΕΤΟΝΙΑ ΣΟΥΗΔΙΑ
ΛΙΧΤΕΝΣΤΑΙΝ ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ
ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ
ΟΥΓΓΑΡΙΑ ΜΟΝΑΚΟ
ΠΟΛΩΝΙΑ ΡΟΥΜΑΝΙΑ
ΣΛΟΒΑΚΙΑ ΣΛΟΒΕΝΙΑ
ΤΣΕΧΙΑ

EU 1 EU 2 EU 3
4 – 9 εργάσιμες ημέρες  5 – 10 εργάσιμες ημέρες  10 – 15 εργάσιμες ημέρες
12,00 Ευρώ  16,00 Ευρώ  20,00 Ευρώ
Σε περιπτώσεις δυσπρόσιτων προορισμών, όπου η παράδοση των εμπορευμάτων δεν μπορεί να γίνει κατ’ οίκον ή κατά την προσπάθεια παράδοσης δεν βρέθηκε στον τόπο ο παραλήπτης, τότε η παραλαβή θα πρέπει να γίνει από τον αγοραστή στο πλησιέστερο κατάστημα courier.

2.2. Για παραγγελίες προϊόντων που δεν είναι ετοιμοπαράδοτα και κατασκευάζονται κατόπιν ειδικής παραγγελίας ή παραμετροποιούνται σύμφωνα με τις οδηγίες και τις επιθυμίες του Πελάτη, δεν ισχύει το χρονικό διάστημα των 14 ημερών. Ο Χρήστης θα ενημερώνεται με την Επιβεβαίωση της Παραγγελίας για το χρονικό διάστημα που θα απαιτηθεί για την αποστολή της παραγγελίας. Εάν ο ίδιος επιθυμεί να το γνωρίζει πριν προβεί στην Ολοκλήρωση της Παραγγελίας, θα επικοινωνεί είτε τηλεφωνικά είτε ηλεκτρονικά με την LILA NOVA.

2.3. Κατά την παραλαβή των προϊόντων, ο Πελάτης επαληθεύει ότι η συσκευασία και το προϊόν ή τα προϊόντα είναι άθικτα και ότι τα παραδοθέντα προϊόντα αντιστοιχούν σε αυτά που αναγράφονται στην Επιβεβαίωση της Παραγγελίας. Ο πελάτης πρέπει επίσης να αναφέρει αμέσως τυχόν παραβίαση ή βλάβη στην συσκευασία ή/και στο προϊόν. Εάν διαπιστώσει ότι η  συσκευασία είναι αλλοιωμένη, τότε μπορεί να αρνηθεί την παραλαβή του δέματος και να επικοινωνήσει στην διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου [email protected] ή τηλεφωνικά στο +30 211 0107658 12:00-18:00 Δευτέρα – Παρασκευή.

3. ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ

3.1. Αν για οποιοδήποτε λόγο ο Πελάτης επιθυμεί να επιστρέψει το προϊόν που έχει παραγγείλει, μπορεί να το επιστρέψει εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία της φυσικής κατοχής του.

3.2. Ο Πελάτης θα πρέπει να αποστείλει ηλεκτρονικό μήνυμα, στο οποίο θα αναφέρει την σχετική του απόφαση και επιθυμία υπαναχώρησης εκ της συμβάσεως και θα επισυνάπτει την Επιβεβαίωση Παραγγελίας, ευκρινείς φωτογραφίες του προϊόντος, με όλα τα καρτελάκια του, ακριβώς όπως το παρέλαβε, χωρίς να έχει χρησιμοποιηθεί, φθαρεί, αλλοιωθεί ή μεταχειρισθεί
με τον οποιοδήποτε τρόπο. Για λόγους πολιτικής και μόνο και προκειμένου να εξασφαλίζει η LILA NOVA την καλύτερη εξυπηρέτηση και την υψηλότερη ποιότητα στα προϊόντα της, παρακαλείται ο Χρήστης να διατυπώνει και τους λόγους υπαναχώρησης, εφόσον το επιθυμεί.

3.3. Η LILA NOVA υποχρεούται να απαντήσει εντός της επόμενης εργάσιμης μέρας και να εγκρίνει την επιστροφή του προϊόντος, εφόσον δεν συντρέχει κάποιος απαγορευτικός λόγος.

3.4. Η LILA NOVA μόλις λάβει το προϊόν θα ελέγχει ότι είναι άθικτο και αχρησιμοποίητο, ότι φέρει όλα τα ταμπελάκια και εφόσον ο Χρήστης έχει συμμορφωθεί με τους Όρους της παρούσας Πολιτικής, υποχρεούται να επιστρέψει στον Χρήστη το συνολικό ποσό που αυτός κατέβαλε για
την αγορά του προϊόντος που επεστράφη.

3.5. Η LILA NOVA σε περίπτωση υπαναχώρησης θα επιστρέφει το ποσό που έλαβε για το προϊόν που αγοράστηκε (εκτός από τα έξοδα παράδοσης) εντός 14 ημερών από την ημερομηνία κατά την οποία παρέλαβε το προϊόν στην αρχική του κατάσταση, χωρίς την οποιαδήποτε αλλοίωση πάνω σε αυτά καθώς και τη συσκευασία, όπου αυτή υπάρχει. Η επιστροφή του ποσού θα πραγματοποιείται σε τραπεζικό λογαριασμό που θα υποδεικνύει ο Πελάτης, ο οποίος θα επιβαρυνθεί με τα έξοδα αποστολής και επιστροφής.

3.6. Επιστροφές δεν επιτρέπονται και δεν θα γίνονται δεκτές
(α) σε προϊόντα που έχουν κατασκευασθεί κατόπιν παραγγελίες, ή έχουν τροποποιηθεί καθ᾽υπόδειξη του Πελάτη.
(β) σε μαγίο και εσώρουχα
(γ) σε εκπτωτικά είδη

3.7. Αν το προϊόν είναι ελαττωματικό ή δεν είναι το παραγγελθέν ή ήταν εσφαλμένη η περιγραφή ή/και η απεικόνιση στην Ιστοσελίδα, τότε τα έξοδα επιστροφής θα βαρύνουν την LILA NOVA.

4. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΙ ΕΥΘΥΝΗΣ

4.1. Η LILA NOVA δεν ευθύνεται για τυχόν καθυστέρηση στην παράδοση της παραγγελίας ή μη παράδοση των προϊόντων λόγω ανωτέρας βίας, όπως ατυχήματα, εκρήξεις, πυρκαγιές, απεργίες, σεισμοί, πλημμύρες κλπ.

4.2. Η LILA NOVA δεν ευθύνεται έναντι του Πελάτη για την τυχόν καθυστερημένη επικοινωνία ή καθυστέρηση στην παράδοση της παραγγελίας ή μη παράδοση των προϊόντων λόγω τεχνικών προβλημάτων που ανάγονται στην υποδομή και την λειτουργία του διαδικτύου και των επικοινωνιών εν γένει, παρά μόνο εάν επέδειξε δόλο ή βαριά αμέλεια.

4.3. Η LILA NOVA δεν ευθύνεται για την δόλια, παράνομη ή μη  εξουσιοδοτημένη χρήση πιστωτικών καρτών ή άλλων μεθόδων πληρωμής από τρίτους, εφόσον αποδεικνύει ότι έλαβε όλες τις δυνατές προφυλάξεις σύμφωνα με τις βέλτιστες πρακτικές και βασίστηκε στη συνήθη επιμέλεια κατά τις συναλλαγές.

4.4. Η LILA NOVA δεν ευθύνεται για την εσφαλμένη έκδοση λογιστικών και φορολογικών εγγράφων και για καθυστερήσεις ή / και μη  πραγματοποιηθείσες παραδόσεις ή για τυχόν επιπλέον έξοδα που υπέστη ο Πελάτης λόγω ψευδών ή εσφαλμένων δεδομένων που παρείσχε ο ίδιος.

4.5. Η LILA NOVA δεν ευθύνεται για την μη διαθεσιμότητα οποιουδήποτε προϊόντος.

Start typing and press Enter to search

Preferences
0

Your Cart